Ruilen en Retourneren

Retourneren/herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het Herroepingsformulier, maar u bent hiertoe niet verplicht. Het herroepingsformulier kunt u mailen naar info@rostrading.com.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering). Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerder valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rostrading.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@rostrading.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Retourneren:

Herroepingsformulier

Rostrading
Hazenkoog 15K
1822 BS Alkmaar

Wij verzoeken u vriendelijk de onderstaande punten te respecteren :

► De retourartikelen indien mogelijk in originele verpakking en onbeschadigd aanleveren.
► Ga zorgvuldig om met de verpakking van een artikel.
► Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking van het artikel.
► Verpak de retourartikelen indien nodig in een omdoos om transportbeschadiging tegen te gaan.
► Problemen met de verzending, bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van u als verzender. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen