Betaalmogelijkheden

U kunt bij Rostrading betalen via onderstaande mogelijkheden.

Paypal

is een populair middel om online te betalen. Deze betaalmethode wordt veel gebruikt op veilingsites als eBay en Marktplaats. Anders dan iDeal biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.

Heb je een product dat je met PayPal hebt betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal ervoor dat je je geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigd raakt of als het product sterk afwijkt van de beschrijving kun je via PayPal je geld terugkrijgen. Je moet wel zelf eerst een claim indienen.

Directe Bankoverschrijving

Maak uw betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik uw ordernummer als betalingsreferentie. Uw bestelling wordt pas verzonden als wij uw betaling ontvangen hebben.

iDEAL

is een handige betaalmethode om aankopen bij Nederlandse webwinkels af te rekenen bij de eigen bank.

Als je iets koopt via een webwinkel, dan geef je ‘bij de kassa’ aan via welke bank je wilt betalen. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van je eigen bank en vervolgens hoef je alleen nog maar in te loggen en je bank de opdracht te geven het vooringevulde aankoopbedrag over te maken naar het vooringevulde rekeningnummer.